Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Un consilier municipal a scris o postare despre oameni și „neoameni”

10 sep. 2018,, 10:00   Politică
3706 5

Reacția inadecvată a „prietenilor” la accidentul rutier în urma căruia a avut de suferit președintele Moldovei și familia sa a provocat acțiuni hotărîtoare din partea consilierului municipal din fracțiunea PSRM Nichita Țurcan.

Aactivistul civic a declarat că i-a eliminat din lista prietenilor săi de pe Facebook pe toți cei care ieri s-au distrat și au bîrfit pe tema accidentului rutier de rezonanță care a avut loc lîngă Strășeni. Socialistul le-a recomandat adevăraților prieteni să revadă înregistrarea video cu momentul accidentului și să privească cu atenție detaliile.

„O postare despre oameni și neoameni”, a scris Nichita Țurcan.

- Niciodată nu am împărțit oamenii în cei „de stînga” și cei „de dreapta”, în cei care sînt pentru Rusia și cei care sînt pentru UE. Eu prețuiesc în oameni adecvația, prietenia și comunicarea în afara politicii. Fiind la serviciu, întîlnesc oameni cu viziuni absolut diferite, dar reacția unor „prieteni” la accidentul de astăzi cu implicarea președintelui RM m-a făcut să gîndesc la ceea ce se petrece în mințile oamenilor care scriu „îmi pare rău că el s-a ales doar cu zgîrîeturi! Țineți minte că mîine, Doamne ferește, în astfel de situație ați putea ajunge dvs. sau rudele dvs.! Îi șterg pe toți „neoamenii” din lista prietenilor, pe toți cei care se distrează și cărora le pare rău că Președintele și familia lui sau ales doar cu traume neînsemnate și sperieturi. Igor Dodon, vă urez sănătate Dvs. Și familiei Dvs., precum și tuturor celor care v-au fost alături! Rugați-vă pentru dușmanii voștri!

P.S. în ceea ce privește accidentul, prea multe „coincidențe” în acest accident... Posibil că cineva va vorbi despre conspirologie, dar revizionați video din momentul impactului și priviți cu atenție detaliile”.


Accidentul rutier a avut loc în apropiere de Strășeni. Camionul a ieșit pe contrasens și a tamponat automobilul președintelui Moldovei și un jeep al Serviciului Protecție și Pază de Stat. Momentul impactului camionului cu automobilul președintelui Moldovei a fost surprins pe video.

Deputatul din partea PSRM Vlad Batrîncea a calificat această coliziune dintre camion și automobilul președintelui drept o tentativă de ucidere a lui Igor Dodon. Ieri șeful statului a lansat prima declarație după accident. Potrivit lui, toți au scăpat fără traume grave.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?