X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 199
Transnistria stiri: 1460

Țîrdea: Conflictele sociale, "o mască" pentru vînzarea întreprinderilor de stat

30 iul. 16:30   Politică
2786 0

Deputatul Bogdan Țîrdea a lansat acuzații la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), menționînd că, pentru a distrage atenția publicului de la vînzarea rapidă a proprietăților de stat, partidul de guvernare inventează diferite evenimente în țară, care au drept scop să încingă spiritele în societate, transmite Noi.md

"Ba nu le place 9 mai, ba panglica Sfîntului Gheorghe, ba organizează sărbători pe 22 iunie, ba jelesc pe 6-7 iulie, ba aduc vagoane în piață, ba anulează limba moldovenească," a spus Țîrdea, referindu-se la mai multe evenimente și decizii luate de actuala guvernare.

El a subliniat că aceste acțiuni sînt menite să provoace dezbateri aprinse și conflicte, care să distragă atenția de la adevăratele probleme.

Țîrdea a evidențiat că, în timp ce aceste conflicte sînt generate intenționat, PAS a inițiat un proces rapid de privatizare a numeroase întreprinderi de stat.

"Între timp, peste 50 de întreprinderi de stat au fost excluse din lista pasibilă privatizării, inclusiv RED Nord," a declarat deputatul, exprimîndu-și îngrijorarea față de impactul acestei măsuri asupra economiei naționale.


Amintim, peste 50 de întreprinderi de stat din R. Moldova, au fost excluse din lista bunurilor nepasibile privatizării.

Lista integrală puteți să o accesați aici.

51
1
1
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав