X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Tarlev nu renunță: Fostul prim-ministru a depus din nou documentele la CEC

1 sep. 10:40   Politică
3 ore in urma 1219 0

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vasili Tarlev, a depus din nou pachetul de documente la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a se înregistra la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 20 octombrie. Anterior, CEC a respins cererea sa de înregistrare din cauza mai multor nereguli.

„La 31 august 2024, ora 10:00, împreună cu echipa, am prezentat la CEC actele necesare și tot pachetul de documente, pentru înregistrarea candidaturii mele la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024 din partea Partidului „Viitorul Moldovei”.

Documentele prezentate de grupul de inițiativă al Partidului „Viitorul Moldovei “ au fost acceptate de CEC fără obiecții. Suntem în așteptarea Hotărârii Comisiei Electorale Centrale, care urmează să fie emisă în conformitate cu legislația în vigoare”, a scris Vasile Tarlev pe rețelele de socializare.

Amintim că la 29 august, membrii CEC au respins înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea lui Vasile Tarlev, candidat la președinția Republicii Moldova.

15
2
1
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав