X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4136

Stratulat despre lansarea Maiei Sandu la prezedențiale: De nimic nu vă aduce aminte? Da, da, PDM și Plahotniuc!!

23 aug. 15:45   Politică
5056 0

Mihai Stratulat, vice-președinte al Partidului Puterea Oamenilor a comentat evenimentul de lansare a campaniei prezidențiale a președintei Maia Sandu.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Stratulat afirmă că PAS „încetișor, încetișor au trecut de la galben la albastru, de la sloganul ‘vremuri bune’ la ‘pentru Moldova’”.

El subliniază că partidul a evoluat de la „manifestări în PMAN cu o boxă și un microfon și câteva cartoane desenate în mână” la „scene tot mai pompoase”, transmite Noi.md.

"De nimic nu vă aduce aminte? Da, da, PDM și Plahotniuc!!

A mai rămas să mai adauge 3 trandafiri și să deschidă magazine sociale PASIȘOR!!


{P.S. Tot ce critica PAS cândva, acum implementează la o nebunie: drumuri bune, prima casă, scene pompoase!!", a ironizat acesta.

Noi.md amintește, pe data de 22 august, Maia Sandu a fost confirmată drept candidata oficială a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

Evenimentul de lansare a grupului de inițiativă a adus împreună numeroși deputați, miniștri, inclusiv prim-ministrul Dorin Recean, precum și câțiva invitați speciali.

Un moment neașteptat a fost apariția primarului de Ungheni, Vitalie Vrabie, fost membru de vază al Partidului Democrat, care a fost susținut anterior de opoziție în fața unui candidat PAS.

34
6
0
3
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав