X 
Arşiţa stiri: 201
Jocurile Olimpice stiri: 190
Transnistria stiri: 1415

Stoianoglo, gata de dezbateri: "Am o singură întrebare pentru Maia Sandu"

30 iul. 16:00   Politică
2 ore in urma 1989 0

Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, a lansat critici la adresa guvernării actuale, afirmând că nu a învățat nimic din perioada în care Moldova a fost numită "stat capturat" în 2019.

În cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4, Stoianoglo a spus că actuala guvernare a preluat și aplicat practicile acelei perioade, anunță Noi.md

„Actuala guvernare nu a învățat nicio lecție din perioada când ei au numit țara - „stat capturat” (n.r. anul 2019), ei numai au preluat practicile, care au avut loc în perioada respectivă și acum le aplică pe toate căile. Acum noi trebuie să facem tot posibilul pentru ca să scăpăm de Maia Sandu. Eu nu văd diferența, noi și atunci am avut statul capturat și acum e același lucru. Acum situația chiar este mai urâtă decât în 2019,” a declarat Stoianoglo.

Fostul procuror general a declarat că, deși nu a fost implicat direct în acea perioadă, știa că țara era condusă de oameni competenți și bine pregătiți. În contrast, el consideră că în prezent, zilnic apar situații ieșite din comun.

Stoianoglo s-a declarat gata să participe la dezbaterile electorale și a subliniat că, dacă ar avea ocazia să stea față în față cu Maia Sandu, ar avea doar o întrebare pentru ea.


„Dacă ea a decis să candideze pentru al doilea mandat, eu vreau doar să o rog să arate ce s-a întâmplat și ce s-a schimbat spre bine în țară, în ultimii patru ani de când a condus țara? Și cum a executat promisiunile electorale?”

Stoianoglo a concluzionat că, în opinia sa, Maia Sandu nu are dreptul moral să participe la următoarele alegeri. „În situația pe care o văd eu astăzi, Maia Sandu nu are dreptul moral pentru a participa la alegerile acestea.”

48
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав