X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Stamate a venit cu o reacție la pachetul pentru reformarea justiției propus de Stoianoglo

23 aug. 2021,, 15:02   Politică
4021 7

Ministra Justiției, Olesea Stamate, a venit cu o reacție după ce Alexandr Stoianoglo a venit cu un pachet pentru reformarea justiției.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Stamate scrie că acesta "s-a apucat de ”lucru” în cel de-al 12-lea ceas".

”Cetățenii au așteptat acest activism în fiecare zi de mandat al dlui Procuror General. Vedem că s-a apucat de ”lucru” în cel de-al 12-lea ceas. Mulțumim, domnule Procuror General, că ați lăsat întîi hoții să plece, iar acum veniți cu inițiative legislative. Unele sînt bune și chiar le vom examina. Dar de evaluarea extraordinară nu veți scăpa. Fiți sigur!”, a spus Stamate.

Reamintim că astăzi, în cadrul unui briefing de presă Stoianoglo a declarat că Procuratura Generală (PG) va propune un pachet de reformare a justiției.

Este vorba despre un pachet compus din 10 măsuri juridice pentru a putea lupta cu corupția. Printre altele, Stoianoglo a cerut scoaterea imunității tuturor deputaților, judecătorilor, șefilor BNM, președintelui etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав