X 

Speakerul îi cheamă deputații să promoveze agenda necesară oamenilor

19 noi. 2020,, 13:04   Politică
4002 1

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării legilor care sunt așteptate de cetățeni.

Zinaida Greceanîi și-a exprimat speranța, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că toți deputații vor fi responsabili și constructivi în aprobarea proiectelor de lege necesare societății.

”Reiterez interesul nostru de a promova o agendă necesară oamenilor, iar în realizarea ei nu trebuie să fie loc de obstrucționism. Doresc tuturor colegi succes în activitate”, a scris speakerul.

În ședința plenară de astăzi, deputații urmează să aprobe mai multe proiecte sociale, care țin de sănătatea cetățeniilor și protecția socială suplimentară a unor categorii de populație. De asemenea, urmează a fi ratificate unele acorduri internaționale, care oferă acces Republicii Moldova către finanțare externă pentru realizarea unor proiecte mari în agricultură, energetică și de infrastructură. Totodată, un șir de proiecte vizează domeniile economic, financiar și bancar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?