X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 152
Transnistria stiri: 1458

Sondaj: Trebuie organizat referendumul odată cu alegerile prezidențiale? Ce cred moldovenii

25 iul. 12:32   Politică
10 ore in urma 2129 0

Un sondaj realizat de IMAS, făcut public astăzi, 25 iulie, arată că majoritatea moldovenilor consideră că referendumul ar trebui organizat separat de alegerile prezidențiale, transmite Noi.md

Sondajul, relevă opiniile cetățenilor cu privire la organizarea simultană a referendumului și a alegerilor prezidențiale.

Rezultatele indică o preferință clară pentru organizarea referendumului într-o zi separată de alegerile prezidențiale, cu 58% dintre respondenți susținînd această opțiune.

Doar 34% dintre participanți consideră că referendumul ar trebui să aibă loc în aceeași zi cu alegerile prezidențiale, în timp ce 8% nu au oferit un răspuns clar.


Sondajul relevă, de asemenea, că 59% dintre respondenți sînt conștienți de scopul referendumului ce va avea loc în ziua alegerilor prezidențiale, în timp ce 40% nu sînt informați despre acesta, iar 1% nu au oferit un răspuns.

Sondajul a fost realizat de IMAS pe un eșantion reprezentativ de 1093 respondenți, avînd o marjă de eroare de ±3.0%.

Redacția Noi.md vă invită să participați la sondajul de opinie realizat pe site-ul nostru și să răspundeți la următoarea întrebare: Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?

9
3
0
1
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав