X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Sesizarea PAS privind declararea nulității alegerilor desfășurate la Orhei, respinsă

13 noi. 2023,, 16:29   Politică
2983 0

Sesizarea PAS prin care solicită declararea nulității alegerilor desfășurate la Orhei a fost respinsă că fiind neîntemeiată de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale din Orhei.

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale din Orhei a examinat astăzi cererea depusă de membrii PAS prin care solicită declararea nulității alegerilor desfășurate la Orhei. Asta, după ce la dată de 7 noiembrie, Partidul Acțiune și Solidaritate a depus contestația privind rezultatele alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Orhei, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Despre asta a anunțat candidatul PAS, Sergiu Stanciu, unde a publicat și documentul transmis către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale din Orhei.

În urma alegerilor din 5 noiembrie, candidatul din partea lui Șor ocupă fotoliul de primar în municipiului Orhei, iar consiliul raional l-a obținut PAS, avînd cel mai mare număr de voturi. Candidata din partea Partidului Forță de Alternativă și Salvare a Moldovei, Tatiana Cociu, a cîștigat din primul tur alegerile pentru primăria municipiului Orhei.

37
1
0
3
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?