X 
Cutremure stiri: 504

Sandu: „Pentru a accelera progresul nostru, avem nevoie de susținerea continuă a partenerilor”

17 sep. 13:15   Politică
4 ore in urma 1446 0

Republica Moldova găzduiește, astăzi, cea de-a cincea ediție a Platformei de Parteneriat pentru Moldova.

Președinta Maia Sandu a subliniat, în fața reprezentanților celor peste 60 de țări și organizații internaționale reunite la Chișinău, că doar împreună, cu sprijinul prietenilor noștri, putem construi un viitor mai bun pentru toți cetățenii.

„Viitorul Moldovei nu se clădește peste noapte, dar fiecare pas pe care îl facem ne apropie de o țară stabilă, europeană, în care fiecare cetățean trăiește cu demnitate și siguranță. Aceasta este calea noastră – un drum al curajului, al muncii și al parteneriatelor puternice. Le-am reamintit tuturor participanților un proverb pe care îl cunoaștem încă din copilărie: „Unde-i unul nu-i putere, unde-s mulți puterea crește!”. Moldova a demonstrat de nenumărate ori că poate depăși orice obstacol, dar pentru a accelera progresul nostru, avem nevoie de susținerea continuă a partenerilor noștri. Zeci de țări și organizații s-au mobilizat să fie alături de noi, pentru că împreună sîntem mai puternici”, a declarat șefa statului.

Republica Moldova este mai hotărîtă ca niciodată să rămînă pe calea păcii, stabilității și prosperității, a remarcat Președinta Maia Sandu care a mulțumit tuturor celor care sînt alături de Moldova și datorită cărora țara noastră devine mai puternică și mai unită.

3
0
0
2
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав