X 
Cutremure stiri: 504

Sandu către Dragalin: „Indiferent de resurse, este nevoie de rezultate”

17 sep. 09:58   Politică
12 ore in urma 2396 1

Președinta Maia Sandu a evitat să spună dacă este mulțumită sau nu de activitatea șefei Procuraturii Anticorupție.

Întrebată, la o emisiune de la postul public de televiziune, dacă Veronica Dragalin face față așteptărilor, președinta a spus că „este sigură că intențiile acesteia sînt bune”.

„Noi vorbim despre sistem, nu despre persoane. Sunt sigură că mulți, inclusiv Veronica Dragalin, au intenții bune și muncesc pentru toate așteptările noastre, să avem un sistem funcțional, iar Procuratura Anticorupție și nu doar să devină instituții puternice.

Desigur este o problemă de resurse, care trebuie soluționată, dar, mai întîi de toate, trebuie să ne asigurăm că toți care sînt angajați în sistemul anticorupție sînt oameni onești, procurori care respectă legea, pentru că noi am văzut diferite situații acolo.

Sperăm că după evaluare vom vedea mai multe rezultate. Trebuie să lucrăm, indiferent că sînt sau nu resurse. Este nevoie de rezultate”, a declarat Maia Sandu.


„Întreg sistemul trebuie să funcționeze mai bine, pentru că pînă acum rezultate sînt foarte puține, nu zic că nu sînt, dar sînt foarte puține”, a declarat anterior Maia Sandu cu privire la activitatea Procuraturii generale și ale celor specializate. Asta în timp ce canale de telegram alimentau ideea unei nemulțumiri în PAS a modului în care acționează șefa PA, Veronica Dragalin.

4
2
1
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав