Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Responsabilii de la Chișinău: "Nu știm unde a fost plecat Șor"

12 noi. 2023,, 18:20   Politică
4329 1

Fugarul Ilan Șor a revenit în Israel după ce acum patru zile a plecat cu un avion privat într-o direcție necunoscută de autoritățile de la Chișinău și nici de cele israeliene.

Potrivit autorităților de la Tel Aviv, Ilan Șor a revenit, joi, 9 noiembrie, în Israel însă nici pînă acum nu este cunoscută țara unde a plecat.

„În data de nouă, 21:34, Șor a revenit în Israel, însă autoritățile din Israel nu au comunicat de unde a venit Șor. Avem numai confirmarea faptului că a aterizat pe Aeroportul Ben Gurion Tel Aviv.

Nici în primul caz, nici în al doilea caz nu se cunoaște unde a plecat și, respectiv, de unde a venit”, a menționat șeful Biroului Interpol din Republica Moldova, Viorel Țentiu, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

Pînă acum, autoritățile de la Chișinău au solicitat statului Israel de mai multe ori extrădarea lui Ilan Șor, însă fără succes, el deținînd cetățenia acestei țări.


Ilan Șor, care a fugit din Republica Moldova în iunie 2019 a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Chișinău la 15 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis.

9
14
1
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?