Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1342

Reprezentantul Special al OSCE va efectua o vizită în Moldova. Ce subiecte vor fi abordate

12 feb. 12:12   Politică
1585 0

Reprezentantul Special al Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), Kristian Vigenin, va efectua, în perioada 12 – 14 februarie, o vizită în Republica Moldova.

Oficialul va avea întrevederi cu Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, vicepremierii Mihail Popșoi și Oleg Serebrian. La Parlament, agenda vizitei mai include discuții cu președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru, cu președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, cu șefa delegației Parlamentului Republicii Moldova la AP OSCE, Veronica Roșca, precum și cu membrii Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, transmite Noi.md.

Reprezentantul Special al AP OSCE, Kristian Vigenin, se va mai întîlni cu șefa misiunii OSCE în Moldova, Kelly Keiderling, și cu șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks.

În cadrul vizitei, vor fi abordate diverse subiecte de actualitate, printre care evoluțiile din regiune, parcursul european al Republicii Moldova și aspecte de diplomație parlamentară.

2
0
0
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?