X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 179
Transnistria stiri: 1459

Renato Usatîi: "Vom face ca străzile și casele noastre să fie sigure"

28 iul. 15:01   Politică
6 ore in urma 1758 0

"Cetățenii Republicii Moldova trebuie să se simtă în siguranță atît în stradă, cît și la ei acasă. Astăzi însă, oamenii au frica de a ieși în stradă, unde ziua, în amiaza mare, un killer extrem de periculos împușcă liderul unui grup mafiot internațional". Despre aceasta președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a vorbit în cadrul emisiunii "По фактам", la Exclusiv TV, notează Noi.md.

Renato Usatîi propune lansarea proiectului național „Moldova Sigură”, care va face casele și străzile noastre să fie în siguranță.

„Acesta este un proiect care trebuia să fie realizat demult. Astăzi nu avem iluminat stradal normal.

Camerele video sînt folosite doar pentru a stoarce bani din șoferi, dar nu pentru a asigura securitatea oamenilor. sîntem printre ultimii în lume în ceea ce privește calitatea sistemului de securitate.

Crima recentă din sectorul Rîșcani al capitalei a demonstrat acest lucru. Killerul nu s-a temut să pună la cale crima, să vină aici, să o realizeze și să părăsească țara în cîteva ore.


Sarcina principală a proiectului „Moldova Sigură” este combaterea criminalității. Vom face ca străzile și casele noastre să fie sigure!”, a declarat Renato Usatîi.

Renato Usatîi a declarat anterior că doar prin dictatura ordinii în interesul statului și dictaturii responsabilității față de cetățeni este posibil de a scoate Moldova din criza actuală.

0
4
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав