X 
Cutremure stiri: 507

Renato Usatîi, la Glodeni: Nicio pensie nu trebuie să fie mai mică de 5 mii de lei! ©

4 oct. 14:26   Politică
2 ore in urma 1361 0

Pensia minimă în Republica Moldova trebuie să fie de cel puțin 5000 de lei. Despre aceasta candidatul ”Partidului Nostru” la funcția de președinte, Renato Usatîi, a discutat cu cetățenii din Glodeni.

”Pensia minimă, inclusiv a persoanelor fără stagiu complet de muncă, dar care au ajuns la vârsta de pensionare, trebuie să fie echivalată salariului minim pe țară. Odată ce crește salariul minim, care în acest an este de 5 mii de lei, trebuie să crească automat și valoarea pensiei minime”, a declarat Usatîi.

Candidatul la funcția de șef al statului a precizat că o bătrânețe demnă trebuie asigurată prin creșterea economică și a veniturilor populației.

”În calitate de primar al municipiului Bălți am demonstrat prin fapte reale că știu ce și cum să fac pentru a aduce rapid bani la buget. Le-am spus astăzi oamenilor din Glodeni că, în calitate de președinte al Republicii Moldova voi aduce rapid bani în economia moldovenească și în bugetul de stat, pentru a putea oferi mai mult sprijin tuturor cetățenilor țării”, a adăugat Renato Usatîi.

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Nostru" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi. Achitat conform contractului nr.1.01 din 30.09.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

1
1
0
0
2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав