X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Recean despre tragedia de la benzinăria din România: Vom acorda asistența necesară

27 aug. 2023,, 15:00   Politică
3064 0

Premierul Dorin Recean a transmis un mesaj de condoleanțe pentru victimele exploziilor produse aseară la o stație GPL din Dîmbovița, România. Acesta a exprimat disponibilitatea Guvernului R. Moldova de a veni în ajutor.

”Profund întristat de tragicul incident de la stația GPL din Dîmbovița de ieri seara. Exprim condoleanțe familiei victimei și gînduri de vindecare pentru cei răniți. sîntem alături de România în aceste momente dificile. Guvernul R. Moldova va oferi tot sprijinul necesar” a scris Recean pe Twitter, transmite deschide.

Cele două explozii de la o stație GPL din Crevedia au provocat 1 deces și 57 de răniți, cea mai mare parte a victimelor fiind din rîndul forțelor de intervenție. Mai multe persoane sînt în stare gravă, iar autoritățile au început să transfere răniți în străinătate prin mecanismul de protecție civilă. Din totalul răniților, 43 de persoane sînt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi). Populația din zona afectată de cele două explozii masive de sîmbătă din Crevedia a fost evacuată.

1
2
0
6
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?