Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Reacția Guvernului referitor la propunerile PDM privind politica fiscală

14 dec. 2020,, 13:16   Politică
4666 0

După ce Partidul Democrat din Moldova (PDM) a declarat că nu va vota proiectul de politică fiscală şi buget pentru asigurările de stat, sociale şi obligatorii, Guvernul a venit cu un răspuns.

Într-o reacție pentru Știri.md, consilierul prim-ministrului Ion Chicu, Boris Harea, ne-a spus că Executivul nu comentează astfel de declarații, deoarece deputații au avut suficient timp pentru a contribui la proiect.

"Guvernul nu comentează declarațiile frustraților din Parlament. Fiecare deputat a avut ca niciodată mult timp pentru a contribui la proiectul politicii bugetar-fiscale. Ministerul Finanțelor a publicat propunerile pentru politica bugetar-fiscală încă în septembrie. Partidul dlui Filip, deși era la guvernare, nu a venit măcar c-o singură propunere. Și după aprobarea proiectului în prima lectură deputații au avut 10 zile pentru amendamente.

Guvernul le este recunoscător acelor deputați, care au examinat proiectele bugetar-fiscale și au venit cu amendamente. Frustrații nu merită reacție", se arată în răspunsul Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?