X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

R. Moldova și Ucraina contează pe experiența României în reformarea justiției

25 ian. 16:56   Politică
2059 0

Republica Moldova și Ucraina contează pe sprijinul și experiența României în procesul de reformare a justiției, a declarat președintele Parlamentului, în urma conferinței trilaterale a comisiilor juridice parlamentare ale celor trei țări, desfășurată astăzi.

Împreună cu parlamentari, judecători, societate civilă vom identifica soluții să avansăm și să îmbunătățim situația în domeniul justiției, a declarat Grosu.

"În acest efort, experiența României este importantă și, în context, mă bucur să particip zilele acestea la conferința trilaterală a comisiilor juridice parlamentare ale Republicii Moldova- România- Ucraina. Împreună cu parlamentari, judecători, societate civilă vom identifica soluții să avansăm și să îmbunătățim situația în domeniul justiției.

(...)Atît Republica Moldova cît și Ucraina, avem un avantaj care se numește România și contăm pe sprijinul și experiența ei în acest parcurs", a declarat Grosu în urma reuniunii.

Menționăm că o ședința comună a Comisiilor juridice, numiri și imunități din Parlamentul Republicii Moldova, Senatul României și Rada Supremă a Ucrainei se desfășoară azi la București.

3
2
0
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?