Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Putin a vorbit despre abordările în cooperarea cu Moldova

18 mai. 2021,, 13:55   Politică
3729 1

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a primit astăzi scrisorile de acreditare de la Ambasadorului Republicii Moldova în Rusia, Vladimir Golovatiuk, și a prezentat abordările în cooperarea cu țara noastră, transmite Noi.md.

Potrivit serviciul de presă al Kremlinului, în Sala Alexander din Marele Palat al Kremlinului, Vladimir Putin a primit scrisorile de acreditare de la ambasadori din 23 de state, inclusiv de la Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuk.

"În abordările noastre în cooperarea cu Republica Moldova reieșim din tradițiile de prietenie și din valorile spirituale comune care leagă popoarele noastre. Anul acesta vom marca cea de-a douăzecea aniversare a Tratatului bilateral de prietenie și cooperare. Vom continua să promovăm căutarea unei soluții corecte la problema reglementării transnistrene, realizarea acordurilor privind statutul special, sigur garantat al Transnistriei, cu respectarea suveranității și asigurarea integrității teritoriale a Moldovei", a declarat șeful statului rus în discursul său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?