X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

PSDE rămîne fără vicepreședinte

21 aug. 15:30   Politică
3 ore in urma 1125 0

Eremei Priseajniuc, vicepreședintele Partidului Social Democrat European a anunțat că se retrage din funcție.

Decizia a fost luată în urma nemulțumirilor legate de înaintarea candidaturii lui Valeriu Pleșca pentru alegerile prezidențiale, persoană care nu mai este membru al partidului.

Priseajniuc afirmă că „procesul de desemnare a candidatului pentru alegerile prezidențiale a fost compromis, efectuat în lipsa cvorumului și cu abateri grave de la lege”. Mai mult, oficialul spune că nu este de acord cu decizia de a înainta un candidat din afara partidului, transmite agora.md.

„Mă disociez de conducerea actuală a partidului și de decizia de a numi un candidat din afara partidului, o decizie care, cred, pune în pericol parcursul nostru european și valorile pentru care am luptat. Prin această decizie îmi anunț retragerea din funcția de vicepreședinte și membru în toate organele de conducere ale partidului, inclusiv calitatea de membru al Partidului Social Democrat European”, spune Eremei Priseajniuc, vicepreședintele PSDE.

0
2
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав