X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Primarul municipiului Bălți a îndemnat fracțiunile Consiliului Municipal să propună candidați pentru funcția de viceprimar

28 noi. 2023,, 16:00   Politică
2713 1

Primarul municipiului Bălți, Alexandru Petkov, s-a adresat din nou fracțiunilor cu solicitarea de a propune candidați pentru funcțiile de viceprimari.

Alexandru Petkov a declarat că este gata să discute cu toate fracțiunile din Consiliul municipal Bălți candidaturile propuse.

"Vreau să repet cererea mea, cu care m-am adresat la prima noastră întîlnire. Vreau să repet că dorim să avem la Bălți o putere a poporului. Am cerut tuturor fracțiunilor să propună candidații pentru funcțiile de viceprimari, dar nimeni nu le-a prezentat. Aștept propuneri din partea dumneavoastră și mi-aș dori foarte mult să nu încercăm să jucăm aici de-a puterea și opoziția. Va trebui să lucrăm împreună. Ne așteaptă o iarnă serioasă la Bălți, peste o zi va trebui să ajustăm bugetul, să începem să discutăm bugetul pentru anul 2024, iar situația este dificilă, ca să nu zic altfel. Sper că fiecare dintre voi, din fiecare fracțiune, va fi suficient de rațional, iar noi vom prezenta propunerile voastre lcuitorilor din Bălți. Cred că vom găsi un limbaj comun. Vă rog, mă adresez încă o dată. Veniți să discutăm. Sîntem gata să discutăm orice propunere din partea facțiunilor", a spus Alexandru Petkov.

3
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?