X 
Cutremure stiri: 506

Prim-ministrul României va întreprinde o vizită în Republica Moldova

2 oct. 23:03   Politică
3 ore in urma 889 0

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, va întreprinde vineri, 4 octombrie, o vizită în Republica Moldova, anunță Noi.md cu referire la Guvernul R.Moldova.

Premierul Dorin Recean îl va întâmpina pe omologul său de la București cu onoruri militare la Casa Guvernului. Premierii ambelor state vor avea o întrevedere bilaterală, precum și o ședință în format extins a delegațiilor.

Prim-miniștrii Dorin Recean și Marcel Ciolacu vor susține declarații de presă, iar ulterior, oficialii vor participa la evenimentul de donare a microbuzelor școlare din partea Guvernului României, care va avea loc în fața Executivului.

În timpul vizitei, prim-ministrul României va mai avea întrevederi cu președinta Maia Sandu și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Din delegația oficială condusă de premierul Marcel Ciolacu vor face parte vicepremierul României, Marian Neacșu, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului al României, Ștefan-Radu Oprea, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale al României, Florin Barbu.

Agenda vizitei este centrată pe aprofundarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova și fortificarea legăturilor comercial-economice moldo-române.

2
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав