X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Prezidențiale: Încă un grup de inițiativă a depus actele la CEC

23 aug. 16:48   Politică
3649 0

Astăzi, 23 august, la CEC a fost depusă solicitarea din partea unui grup de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova

Pe parcursul zilei de astăzi, 23 august 2024, Comisia Electorală Centrală a recepționat documentele pentru înregistrarea a încă unui grup de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Solicitarea a fost făcută de către grupul de inițiativă constituit de cetățeni în susținerea candidatei Victoria Furtună.

Comisia Electorală Centrală are la dispoziție 3 zile de la recepționarea documentelor pentru a examina corectitudinea acestora și să emită o hotărâre privind înregistrarea sau refuzul înregistrării grupului de inițiativă.

Amintim că, de la începutul perioadei de depunere a cererilor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova, CEC a recepționat alte 11 dosare. Perioada de depunere a cererilor va dura până pe 31 august 2024.

4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав