X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Președintele spune că a fost amenințat

24 iul. 2020,, 19:42   Politică
4539 21

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a spus că în ultimul an a fost foarte des amenințat, însă acesta nu a cedat în fața oponenților săi și a hotărît să mearcă înainte.

”Eu cred ca fiecare om are scheletul său. Are biografii și așa mai departe, acum depinde de politician pe cît el poate să dea dovadă de caracter și poate să meargă mai departe. Credeți că anul trecut eu nu am avut amenințări. Dar eu am luat decizia să merg înainte. Crede-ți că nu au venit mesaje, lăsați aeroportul în pace, lăsați-l pe Plahotniuc în pace. Eu i-am trimis în Tel Aviv și în Washington”, a spus Dodon.

Totodată acesta a menționat că majoritatea politicienilor care au cedat amenințărilor au ajuns foarte rău. Un exemplu viu este și Vlad Filat care a fost pur și simplu distrus.

”Dacă o să mă dau acuma șantajat și o să fac un pas înapoi atunci o să finalizez fix așa. Ai luat decizia, mergi înainte, oamenii o să te înțeleagă. Eu nu am luat această decizie în luna iunie, anul trecut, eu pot să vă spun la sigur că victoria lui Chirtoacă în 2011, a fost organizată de Plahotniuc. Poate odată la bătrînețe o să scriu memuare”, a mai spus președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?