X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4127

Platforma de sprijin pentru R. Moldova urmează să organizeze o nouă reuniune

22 aug. 12:00   Politică
4 ore in urma 1388 1

Platforma de sprijin pentru R. Moldova, o inițiativă creată acum doi ani de Germania, Franța și România, urmează să organizeze o nouă reuniune în 17 septembrie.

Despre acest lucru a anunțat Maia Sandu, care a precizat că scopul platformei este să intensifice susținerea internațională și a Uniunii Europene pentru R. Moldova.

„Germania, alături de Franța și România, este co-fondatoare a platformei de sprijin pentru Republica Moldova, o inițiativă care a contribuit semnificativ la consolidarea capacității noastre de a face față provocărilor din ultimii trei ani.

Această platformă, care devine platformă de parteneriat, se va întruni în 17 septembrie”, a declarat Maia Sandu în cadrul conferinței de presă susținută împreună cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, notează Noi.md cu referire la ziua.

Precedenta ediție a platformei, cea de-a patra, a fost organizată în octombrie 2023 la Chișinău.

2
0
0
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав