Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pe cine va susține PSRM la prezidențiale - declarația liderului socialiștilor

8 feb. 10:46   Politică
4294 1

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, afirmă că PSRM nu va susține la alegerile prezidențiale candidatul altui partid, dacă acesta nu va fi comun.

Igor Dodon a menționat că a fost președinte, știe ce înseamnă acest lucru și nu și-ar dori ca a sa candidatura să fie un obstacol în înțelegerea mai multor partide de a înainta un candidat comun, notează Noi.md cu referire la unimedia.

"Deja de două luni încercăm să găsim o candidatură neutră, care nu a făcut politică pînă acum și pe care să o susținem cu toții. Nimeni nu vrea din oameni serioși. Oamenii care au un nume în Moldova și cu care am discutat nu vor să se lege cu Maia Sandu și regimul ei. Sîntem în căutare.

În ceea ce ține de PSRM, sînt cîteva idei, găsim o candidatură comună și cred că nu avem mult timp pentru acest lucru, pentru că dacă găsești un nume nou trebuie să-i faci campanie.

Dacă nu se va găsi acest candidat comun, evident, fiecare va merge cu candidatul său, dar sper foarte mult la o înțelegere între partide că noi nu luptăm între noi în primul tur, și-l susținem pe cel care va accede în turul 2.


Dacă fiecare partid va merge cu candidatul său, atunci PSRM va înainta propriul candidat. Nu vom susține alt candidat de la alt partid, dacă nu va fi comun, nici apolitic, cum e Irina Vlah, nu categoric. Vreau să audă toți, inclusiv Irina Fiodorovna.

Va fi Dodon, sau altcineva, vom decide”, a declarat Igor Dodon.

12
0
0
2
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?