COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Partidul ”Șor” și-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidențiale

Partidul ”Șor” și-a desemnat candidatul pentru alegerile prezidențiale

Violeta Ivanov este candidatul desemnat de Partidul "Șor" la funcția de președinte al țării. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă, de către președintele formațiunii, Ilan Șor, însă și de această dată de la distanță

Luni, Partidul "Șor" va depune actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea grupului de inițiativă, care va colecta semnături în susținerea candidaturii Violetei Ivanov.

Pînă în prezent, CEC a înregistrat șapte grupuri de inițiativă al pretendenţilor pentru fotoliul prezidenţial. Este vorba despre grupul lui Tudor Deliu, cel al candidatului desemnat de PLDM, al lui Renato Usatîi de la formaţiunea "Partidul Nostru", grupul lui Andrei Năstase de la Platforma "DA", al Maiei Sandu, candidat desemnat de PAS, al lui Andrian Candu de la PRO Moldova, Octavian Ţîcu de la Partidul Unității Naționale, precum şi grupul de inițiativă în susținerea lui Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul electoral UNIREA. Toți cei care vor să devină şef al statului urmează să colecteze cel puțin 15 mii de semnături, dar nu mai mult de 25 de mii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load