Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Parteneriatul moldo-slovac a fost discutat de Președintele Parlamentului

4 sep. 2021,, 11:45   Politică
3167 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi un dialog cu Dušan Dacho, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovace în R. Moldova.

Au fost discutate relațiile moldo-slovace și perspectivele de extindere a acestora.

Igor Grosu a menționat evoluțiile pozitive în dialogul bilateral al Moldovei cu Slovacia și a apreciat sprijinul consecvent al părții slovace, atât în plan politic, cât și prin intermediul asistenței oferite țării noastre.

“Exprimăm dorința de a promova și în continuare o agendă de acțiuni comune și intensificarea cooperării interparlamentare cu Republica Slovacă, atât pe dimensiunea Comisiilor de specialitate, cât și a Grupurilor parlamentare de prietenie”.

Președintele Parlamentului a mulțumit pentru sprijinul acordat de Slovacia în procesul de depășire a crizei pandemice Covid-19, precum și în promovarea reformelor. Potrivit oficialului, reforma justiției și lupta cu corupția rămân a fi o prioritate pentru autoritățile de la Chișinău.


Oficialii au trecut în revistă și subiecte ce vizează implementarea mai multor proiecte de dezvoltare în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?