COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6860

Oficial rus: Sandu și-a arătat interesul de a efectua o vizită în Rusia

23 sep. 09:58   Politică
1843 9

Președinta țării, Maia Sandu, este interesată să întreprindă o vizită de lucru la Moscova, dar condițiile necesare și o agendă specifică pentru discuțiile la nivel înalt trebuie definitivate.

Declarațiile aparțin ministrului adjunct de Externe rus, Andrei Rudenko, în cadrul unui interviu, scrie TASS, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

„Știm că ea și-a arătat interesul de a efectua o vizită în Federația Rusă. Cred că atunci cînd toate condițiile necesare sînt coapte pentru aceasta, o astfel de vizită poate avea loc”, a spus el.

Potrivit oficialului rus, orice vizită de acest nivel „trebuie să fie bine pregătită”.

„Este necesar să se determine programul unei astfel de vizite, acorduri care pot fi încheiate”, a continuat Rudenko.


Amintim că, la începutul lunii septembrie, Maia Sandu a anunțat că nu are planificată încă o vizită de lucru în Rusia, întrucît era necesară pregătirea preliminară a agendei și subiectelor ce urmează să fie discutate. În luna august, Dmitri Kozak, șeful adjunct al administrației prezidențiale a Federației Ruse, a vizitat Chișinăul la invitația Maiei Sandu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽