X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Nicu Popescu propune organizarea unei rute turistice moldo-israeliene

19 feb. 2022,, 15:00   Politică
3219 5

Republica Moldova și Israel ar putea să lucreze pe dimensiunea organizării unei rute turistice pentru a oferi oportunitatea cetățenilor israelieni să se conecteze mai ușor cu patrimoniul cultural evreiesc din Republica Moldova.

Cu o propunere în acest sens a venit șeful diplomației moldovenești, Nicu Popescu, în cadrul unei discuții telefonice cu omologul său israelian, Yair Lapid, transmite Noi.mdcu referire la IPN.

Cei doi au discutat despre situația din regiune. Nicu Popescu a menționat că Republica Moldova pledează pentru un mediu în care statele nu-și rezolvă problemele prin forță sau amenințări militare, ci prin dialog, metode pașnice și soluții diplomatice.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind stadiul actual al relațiilor bilaterale, inclusiv acțiunile planificate pentru anul 2022 în contextul marcării a 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice.

Nicu Popescu a acceptat invitația de a întreprinde o vizită în Statul Israel pentru a dinamiza și consolida în continuare relațiile de prietenie în beneficiul cetățenilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?