X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

Natalia Morari, despre Alaiba: "Un om care ascunde 12 ștampile în seif și-i mîndru"

21 aug. 16:02  
2 ore in urma 1366 0

Natalia Morari a comentat ironic o postare în rețelele sociale făcută de Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, notează Noi.md.

"Fujikura, Coroplast etc, voi auziți? Ministerul Economiei folosește mai puțină hîrtie, dar voi plecați din Moldova…

Iar dacă e să lăsăm glumele la o parte, asta e tot ce trebuie să cunoască mediul de afaceri despre cel care este responsabil direct de buna desfășurare a business-ului din țara noastră - un om care ascunde 12 ștampile în seif și-i mîndru c-are mai multă hîrtie în stoc decît numărul de companii străine care au rămas în Moldova…

Și iată așa ne guvernează de vreo patru ani încoace. Încă un an în același ritm și Guvernul ar putea să ne anunțe c-a economisit deja și minte. Cer scuze de pleonasm", a scris în rețelele sociale jurnalista , care și-a anunțat intenția de a candida pentru șefia statului.

Comentariul Nataliei Morari vizează un mesaj, în care Dumitru Alaiba a scris că, într-un an, Ministerul pe care îl conduce a utilizat de 3 ori mai puține pachete de hîrtie.


"{...}Această schimbare nu este doar despre economisirea resurselor, ci despre modul în care construim o administrație care dedică timp cetățenilor acestei țări, pentru rezolvarea problemelor, nu pentru completarea hîrțoagelor {...}", a menționat Alaiba.

Amintim că anterior, între jurnalista Natalia Morari și Dumitru Alaiba a apărut o dispută în mediul online în privința companiei străine, Sumitomo, care activează în domeniul automotivelor la noi, dar care ar urma să plece din Moldova din cauza că i-ar fi fost aplicate amenzi de sute de milioane de lei.

12
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав