X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4134

Năstase își creează un nou partid politic

5 sep. 08:15   Politică
2 ore in urma 1001 0

Politicianul Andrei Năstase își va crea un nou partid politic după alegerile prezidențiale.

Anunțul a fost făcut la emisiunea Rezoomat. Potrivit lui, acesta va fi un proiect politic nou, din care să facă parte tot ce înseamnă competență în Republica Moldova.

„Bineînțeles, într-un proiect politic nou, din care să facă parte tot ce înseamnă competență în Republica Moldova. Am multe întrebări. Că domule, dar n-ai să-i dai voturile lui Maia Sandu? Nu, pentru că eu m-am lămurit și cu Maia Sandu, și cu Dodon, și cu Placotniuc, și cu cei pînă la ei. Eu m-am lămurit cu ei. Eu vreau un alt model, sau un alt fel de președinte. Eu vreau alt fel de guvernare. O guvernare care să fie în slujba cetățeanului și nu invers. Să-și supună cetățeanul”, a declarat Andrei Năstase.

Andrei Năstase a fondat și a condus Platforma Demnitate și Adevăr, formațiune politică ce s-a format pe fondul protestelor antioligarhice. La sfîrșitul anului 2022, Andrei Năstase a părăsit Platforma DA și s-a retras, pentru o perioadă, din politică.

În acest an, Andrei Năstase a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din această toamnă, iar în prezent grupul său de inițiativă adună semnături.

0
4
3
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав