TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Nastase, despre sondajele Maiei Sandu: Sînt toxice!

Nastase, despre sondajele Maiei Sandu: Sînt toxice!

Liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că cei de la PAS folosesc sondajele de opine pentru a manipula opinia publică şi a induce impresia că formaţiunea Maiei Sandu ar fi într-o creştere continua.

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4, Năstase a îndemnat alegătorii să nu se lase manipulaţi de cifrele din investigaţiile sociologice. “Nu mai lăsați ca prin sondaje să ni se întunece minţile”, a declarat Andrei Năstase.

Anterior, şi vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS, pentru tendinţa de a manipula opinia publică prin intermediul sondajelor de opinie. În opinia lui Slusari, cele mai corecte sondaje sînt discuţiile cu oamenii.


„Între scrutine nu există mai bun sondaj decît discuții directe cu Oameni în piață. Acolo vin toți, indiferent de viziuni politice”, a scris Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

Alexandru Slusari s-a referit la dependenţa liderei PAS, Maia Sandu, de ratinguri şi în cadrul emisiunii “În centrul atenţiei”, de la Publika TV. „Trebuie să ne aşezăm şi să discutăm. Dacă fiecare deja îşi vede preşedinte şi zi şi noapte citeşte despre ratinguri şi spune: cum cu aşa rating poţi să nu participi la alegeri, atunci de ce noi ne pierdem timpul?”, a declarat Alexandru Slusari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load