X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4126

Moldova și Germania vor semna un acord privind migrația

21 aug. 21:08   Politică
3 ore in urma 1229 0

Moldova și Germania urmează să semneze un acord privind migrația, conform unui anunț făcut de cancelarul german Olaf Scholz și președinta Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă, transmite Noi.md

„Acordul este în curs de pregătire, iar instituțiile noastre vor reveni cu detalii odată ce lucrările vor fi finalizate. Avem deja o diaspora semnificativă în Germania și, deși ne dorim ca aceasta să revină acasă, obiectivul nostru principal este să îmbunătățim condițiile de viață în Republica Moldova. Vrem să consolidăm democrația, astfel încît cei plecați să fie motivați să revină, iar tinerii să vadă un viitor prosper aici și să nu mai simtă nevoia să emigreze”, a declarat președinta Maia Sandu.

Cancelarul Olaf Scholz a subliniat că discuțiile privind acordul sînt pe drumul cel bun și că acesta va aduce beneficii pentru ambele țări.

„Discuțiile avansează bine. Nu există chestiuni nerezolvate, însă este important să trecem la implementare. Cred că acest acord va aduce îmbunătățiri semnificative pentru cetățenii ambelor țări”, a afirmat Olaf Scholz.

3
0
1
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав