X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Mironov: Accidentul cu implicarea președintelui Moldovei poate fi un atentat

10 sep. 2018,, 13:10   Politică
6202 7

Influentul politician rus și liderul Partidului „Spravedlivaia Rossia”, Serghei Mironov, a comentat accidentul rutier în urma căruia a avut de suferit președintele Moldovei, Igor Dodon, și familia lui.

Politicianul a atras atenția asupra momentelor stranii ale accidentului surprinse de video. Serghei Mironov a reamintit că politica lui Igor Dodon, orientată spre apropierea de Rusia, nu este pe placul tuturor forțelor politice din Moldova.

– Din înregistrarea video de la locul accidentului reiese că acesta nu a fost unul simplu. Nu poate fi exclusă nici posibilitatea unui atentat. Se cunoaște că nu toți în Moldova se bucură de un președinte din partea Partidului Socialiștilor care muncește asupra apropierii cu Rusia, a scris Serghei Mironov pe Facebook.

El i-a urat lui Igor Dodon și rudelor acestuia însănătoșire grabnică și l-a asigurat de sprijinul cetățenilor ruși.

- Exprim sprijin camaradului nostru. Igor Nicolaevici, sîntem împreună cu Dvs. în momentele dificile! Sperăm că totul va fi bine, a menționat Mironov.
Accidentul rutier a avut loc în apropiere de Strășeni. Un camion a ieșit pe contrasens și a tamponat automobilul președintelui Moldovei și un jeep al


Serviciului Protecție și Pază de Stat. Momentul impactului camionului cu automobilul președintelui Moldovei a fost surprins într-o înregistrare video.

Deputatul din partea PSRM Vlad Batrîncea a calificat această coliziune dintre camion și automobilul președintelui drept o tentativă de asasinat asupra lui Igor Dodon.

Ieri șeful statului a lansat prima declarație după accident. Potrivit lui, toți au scăpat fără traumatisme grave.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?