X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Ministrul Infrastructurii, despre costurile stațiilor de așteptare

10 feb. 16:40   Politică
3094 0

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a venit cu clarificări privind la costurile stațiilor de așteptare, amenajate în mai multe raioane din Republica Moldova.

Oficialul a rugat Administrația de Stat a Drumurilor să publice pe site-ul lor costurile descifrate pe fiecare stație dintre cele 19 abordate.

„Am văzut un interes foarte mare referitor la costuri. Pavilionul stației despre care s-a vorbit foarte mult nu costă 150 de mii, 200 de mii sau mai mult, dar costă aproximativ 62 de mii de lei.

Celelalte costuri vehiculate în spațiul public țin de alte lucrări de amenajare a stației: fundația pentru stație – 6 mii de lei, montarea pietrei de bordură sau amenajarea și construcția trotuarului.

Pe lîngă stație e nevoie să asigurăm trotuar, drum asfaltat pînă acolo, sînt alte lucrări incluse în amenajarea stației. Un alt cost e pentru stîlpii de iluminare, care la stația de la Ivanovca au costat 31 de mii de lei, s-au instalat 2 stîlpi. Acele costuri vehiculate în spațiul public nu țin doar de acel pavilion”, a comunicat Andrei Spînu, notează Noi.md cu referire la stiri.md.


În ianuarie curent, Administrația de Stat a Drumurilor a informat că se desfășoară lucrări de instalare și amenajare a pavilioanelor auto de așteptare pe drumurile publice naționale.

7
2
0
3
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?