Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, merge în vizită la București

24 mai. 10:00   Politică
1790 1

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi efectuează astăzi, 24 mai, o vizită la București, la invitația omologului său român, Angel Tîlvăr.

Cu acest prilej, cei doi oficiali vor avea o întrevedere, în cadrul căreia vor discuta despre stadiul actual al cooperării bilaterale, proiectele și activitățile comune desfășurate, precum și perspectivele de consolidare a parteneriatului, transmite Noi.md.

La București, Anatolie Nosatîi, împreună cu Angel Tîlvăr, va participa la cea de-a 8-a ediție a Forumului internațional de Securitate la Marea Neagră și Balcani, dedicată problemelor de apărare, securitate și relații internaționale în regiunea extinsă a Mării Negre și a Balcanilor.

Evenimentul, organizat în perioada 23-24 mai de „New Strategy Centre”, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării Naționale din România, oferă o platformă pentru discuții cu privire la războiul din Ucraina, efectele acestuia asupra securității regionale și globale, amenințările hibride, dar și procesul de reconstrucție a Ucrainei.

0
0
0
0
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?