X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4139

Mihai Popșoi va participa la cea de-a 19-cea ediție a Forumului Strategic de la Bled

2 sep. 13:15   Politică
12 ore in urma 1239 0

La invitația viceprim-ministrei, ministrei afacerilor externe și europene a Republicii Slovenia, Tanja Fajon, Viceprim-ministru, Ministru al Afacerilor Externe Mihai Popșoi va participa, în perioada 2-3 septembrie, la cea de-a 19-a ediție a Forumului Strategic de la Bled, care se va desfășura în Republica Slovenia.

Evenimentul reunește anual șefi de state și de guverne, miniștri și experți pentru a efectua un schimb de opinii privind abordarea provocărilor la nivel regional și global.

În cadrul evenimentului, șeful diplomației Republicii Moldova va participa, în calitate de vorbitor, la panelul cu tematica „Europa întreagă și liberă: Extinderea ca proiect strategic de reconciliere”, precum și are planificate întrevederi bilaterale cu omologii prezenți la Forum.

2
1
0
0
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав