X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu va efectua a doua vizită de la începutul acestui an în România

4 mar. 08:15   Politică
3441 1

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua a doua vizită de la începutul acestui an în România.

Anunțul a fost făcut duminică, 3 martie, pe contul oficial de pe rețelele de socializare în care invită cetățenii moldoveni stabiliți în țara vecină să vină la o discuție, scrie realitatea.

„Dragi cetățeni moldoveni din România, președinta Maia Sandu vă invită la o discuție în data de 5 martie, ora 16.30. Ținînd cont de numărul limitat de locuri, pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul, indicînd numele și prenumele Dvs, conform datelor din actele de identitate. Vă invităm, de asemenea, să ne împărtășiți subiectele pe care ați dori să le discutați. Confirmarea participării va fi expediată ulterior prin email, împreună cu adresa exactă și alte informații utile”, scrie în formularul de înregistrare atașat postării.

Întîlnirea va avea loc în București.

Alte detalii despre vizita de marți nu au fost comunicate public. Anterior, presa de peste Prut anunța că Maia Sandu ar urma să participe la Gala Women In Economy, care va avea loc exact pe 5 martie 2024, la Ateneul Român din București.


Amintim că cea mai recentă vizită în România a fost în perioada 12-13 ianuarie curent, la invitația primarului orașului Timișoara, Dominic Fritz, cînd s-a ales cu premiul „Timișoara Pentru Valori Europene”, însoțit de 30 de mii de euro. Această sumă de bani s-a anunțat că va fi donată organizației „Prietena Mea” fondată de Ludmila Adamciuc.

6
1
0
3
51

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?