X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Maia Sandu: ”Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare”

27 aug. 08:20   Politică
2 ore in urma 1367 0

De Ziua Independenței, șefa statului Maia Sandu a venit cu un mesaj chiar la primele ore ale dimineții.

Aceasta a felicitat cetățenii țării noastre cu ocazia marcării a 33 de ani de la proclamarea Independenței.

„Mereu există opțiunea să renunțăm. Deciziile pe care le luăm ne pot ține pe loc. Am fi putut abandona. Drumul pe care îl alegem poate fi greu. Ar fi putut să ne pese mai puțin. Am fi putut să renunțăm și să ne pierdem curajul. Fiecare decizie pe care o luăm ne ține pe loc sau ne duce înainte. Suntem ceea ce alegem zi de zi. Alegem să ne ridicăm, oricât de greu ar fi. Alegem să muncim pentru viitorul nostru. Perseverăm pentru copii noștri. Alegem speranța și viața. Credem în puterea neamului nostru”, este mesajul transmis de Maia Sandu printr-un scurt video plasat în mediul online. Acesta ilustrează oamenii Moldovei, simbolurile țării și valorile neamului nostru.

„Moldova este casa noastră și alegem un viitor în pace și bunăstare. Ne scriem istoria. La Mulți Ani, Moldova!”, a spus Maia Sandu la finalul mesajului.

Reamintim că astăzi, Republica Moldova marchează astăzi 33 de ani de la proclamarea Independenței, votată de către Parlament pe 27 august 1991. Evenimentul va fi sărbătorit la nivel național în toate satele și orașele țării noastre cu depuneri de flori, expoziții, competiții sportive, concerte și acțiuni comemorative.


În Piața Marii Adunări Naționale evenimentele vor dura 3 zile.

2
0
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав