X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Maia Sandu le-a urat funcționarilor publici trei lucruri importante

21 iun. 18:45   Politică
2530 2

În ajunul Zilei Funcționarului Public, sărbătorite pe 23 iunie, Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința echipei administrației prezidențiale pentru eforturile de zi cu zi.


Șefa statului a subliniat că rolul funcționarilor publici în modernizarea țării este major și că este nevoie de eficiență, de cît mai mulți specialiști bine pregătiți și pasionați de munca pe care o fac, de o remunerare adecvată a muncii și, mai ales, de oameni care se dedică servirii interesului cetățenilor.


„Știu ce înseamnă să fii funcționar public și, cu tot respectul pentru munca voastră, vă doresc trei lucruri importante:

1. Țineți minte mereu că lucrați pentru oamenii acestei țări. Acțiunile de zi cu zi - cum vorbim, cum le răspundem cetățenilor, cum le rezolvăm solicitările - toate aceste lucruri clădesc încrederea oamenilor în instituții și de ele depinde imaginea statului, și pe intern, și pe extern.

2. Vă doresc să simțiți că faceți parte dintr-o echipă puternică, care are șansa să facă Moldova mai bună. Să vă unească aceleași valori de temelie - cînd te mîndrești cu echipa din care faci parte, poți întoarce munții.


3. Și, desigur, vă doresc ca într-o zi, nu foarte departe, să puteți spune copiilor, nepoților: „Noi nu am stat într-o parte cînd s-a hotărît soarta Moldovei. Ne-am făcut datoria atunci cînd Moldova își definea rolul și locul în istorie. Am fost generația de funcționari publici datorită căreia Moldova a ajuns să fie membru al Uniunii Europene. La mulți ani și mult spor!”, a spus Președinta Maia Sandu.

8
0
1
1
68

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?