X 
Arşiţa stiri: 222
Jocurile Olimpice stiri: 300
Transnistria stiri: 1463

Maia Sandu la tabăra „Dor”: „Părinții mențin legătura tinerilor cu rădăcinile lor moldovenești”

16 aug. 18:06   Politică
6 ore in urma 1395 0

Astăzi, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat tabăra „Dor”, unde a avut o întîlnire cu cei 100 de tineri care participă timp de 10 zile la activitățile programului „Diaspora. Origini. Rădăcini”, transmite Noi.md

În cadrul întîlnirii, șefa statului a subliniat importanța legăturii pe care acești tineri o păstrează cu țara lor de origine, în ciuda faptului că locuiesc în diferite colțuri ale lumii.

„Mi-a făcut o deosebită plăcere să-i simt conectați cu locurile, obiceiurile și cu bucătăria tradițională și fericiți pentru acest timp pe care îl petrec cu rudele și buneii”, a declarat Maia Sandu.

Președinta a adus mulțumiri părinților tinerilor pentru eforturile lor de a menține vie legătura cu Moldova. „Le-am mulțumit părinților lor pentru că le vorbesc cu multă iubire despre Moldova și pentru că îi ajută să mențină puternică legătura cu propriile rădăcini”, a adăugat Maia Sandu.

Participanții la tabără provin din diverse țări, inclusiv Franța, Italia, Portugalia și Irlanda, dar sînt uniți de dragostea comună pentru Moldova. „Chiar dacă locuiesc în Franța, Italia, Portugalia, Irlanda și alte țări, ei toți sînt uniți de dragostea pentru țara noastră”, a concluzionat Președinta.


5
0
0
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав