X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 156
Transnistria stiri: 1458

Maia Sandu, la Paris: "Astăzi, mă alătur liderilor din întreaga lume pentru a celebra sportul"

26 iul. 20:27   Politică
2 ore in urma 568 0

Președinta Maia Sandu, care se află la Paris, a postat un mesaj în rețelele sociale, în care apare alături de președintele Franței și soția acestuia, notează Noi.md.

"Astăzi mă alătur liderilor din întreaga lume pentru a celebra sportul, spiritul olimpic și pacea.

Îi mulțumim Președintelui Macron și Franței pentru găzduirea Jocurilor Olimpice, la care participă mii de sportivi, care adună milioane de oameni și unesc națiunile în jurul unei adevărate sărbători a sportului", a scris șefa statul în dreptul pozelor.

Menționăm că Republica Moldova va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de 26 de sportivi. În perioada 26 iulie – 11 august 2024, țara noastră va concura la următoarele probe sportive: tir cu arcul, atletism, canoe, judo, înot, lupte, tir, haltere, tenis de masă și dresaj.

Totodată, Moldova va fi reprezentată de 5 sportivi la Jocurile Paralimpice de la Paris, care vor avea loc în perioada 28 august – 8 septembrie. Echipa națională va concura pentru medalii în trei probe sportive-para judo, para powerlifting și para atletism.


Noi.md vă amintește despre proiectul nostru, în cadrul căruia le prezentăm cititorilor noștri echipa olimpică. Vă îndemnăm să susțineți echipa noastră olimpică! #HaiMoldova. Totodată, dacă sînteți un fan al sportivilor moldoveni, vă îndemnăm să vă abonați la pagina de Facebook Noi.md Sport, unde veți afla ultimele noutăți sportive.

Informații despre calendarul evoluțiilor sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice de vară din 2024, Paris pot fi aflate în proiectul Noi.md "Infografică".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав