Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Maia Sandu, după Adunarea „Moldova europeană”: „Ne-am adunat tot neamul grămăjoară”

22 mai. 2023,, 15:13   Politică
3780 5

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de recunoștință pentru cetățenii moldoveni din țară și din diasporă, care au participat ieri, la Adunarea „Moldova europeană”.

„Ieri, 21 mai 2023, am fost o mare familie europeană! Ieri am fost impresionant de mulți, însă vocea noastră a fost una singură - moldovenii sînt europeni și Moldova trebuie să devină membru cu drepturi egale al Uniunii Europene pînă în 2030. Ne-am adunat tot neamul grămăjoară, din toate raioanele Moldovei, ne-am adunat în peste 50 de orașe din lumea întreagă, ne-am adunat și am spus răspicat că Moldova este europeană și că locul țării noastre este în rîndul țărilor libere din Uniunea Europeană”, a spus șefa statului.

Președinta a mai subliniat că ieri Moldova a fost mîndră - toată lumea a văzut că sîntem un popor demn, spunem ce vrem și sîntem fermi în deciziile care țin de țara noastră. „Adunarea „Moldova europeană” a reunit oameni cu lumină și credință în suflet, cetățeni din toate colțurile lumii care cîntau Imnul țării și se legau în hore, copii și vîrstnici care priveau cu bucurie și optimism în viitor. Împreună vom aduce Uniunea Europeană acasă!”, a conchis Președinta Maia Sandu.

6
0
0
0
42

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав