Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Maia Sandu despre moldovenii stabiliți peste hotare: Ne dorim să-i revedem acasă

29 mai. 12:15   Politică
3433 0

Președinta Maia Sandu menționează că mulți dintre conaționalii plecați peste hotare își doresc să revină în țară, și aici, acasă, să deschidă o afacere.

„La întîlnirile cu diaspora, deseori tinerii mă întreabă despre oportunitățile de investiții de acasă și despre instrumentele prin care statul susține mediul de afaceri. Știu că mulți dintre ei au reușit să facă afaceri de succes în țările în care au plecat, au acumulat experiențe valoroase și ne dorim să-i revedem acasă cît mai curînd”, subliniază șefa statului.

În acest sens, Președinta Maia Sandu precizează că evenimentele „Diaspora Invest”, organizate de Agenția de Investiții, în parteneriat cu autoritățile naționale, sînt un bun prilej pentru ca moldovenii din diasporă să afle despre oportunitățile de acasă, să se inspire din istoriile antreprenorilor care au reușit să crească afaceri de succes și să descopere domeniile cu potențial sporit de dezvoltare. În viitorul apropiat, astfel de evenimente vor avea loc la Paris, Padova, Berlin, Dublin și Madrid.

Cei interesați să participe la aceste evenimente, sînt îndemnați să completeze formularul:

Paris, 2 iunie - bit.ly/diaspora-invest-PARIS


Padova, 16 iunie - bit.ly/diaspora-Invest-PADOVA

Berlin, 23 iunie - bit.ly/diaspora-invest-BERLIN

Evenimentele din Dublin și Madrid vor fi organizate în iulie și, respectiv, septembrie, urmînd ca datele și înregistrarea să fie anunțate ulterior.

2
2
1
0
37

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?