X 
Arşiţa stiri: 201
Jocurile Olimpice stiri: 177
Transnistria stiri: 1415

Maia Sandu, de Ziua Constituției: „În pofida provocărilor, continuăm să construim în Moldova un stat pentru oameni”

29 iul. 10:33   Politică
2 ore in urma 1155 1

Astăzi se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Constituției Republicii Moldova, care a pus bazele funcționării statului și ale conviețuirii între cetățeni.

Cu această ocazie, șefa statului a subliniat că cum trei decenii, moldovenii au decis să construiască împreună o țară în care oamenii trăiesc liber, un stat în care drepturile tuturor cetățenilor sînt respectate, iar ei își pot asigura bunăstarea și realiza năzuințele prin muncă onestă. „În pofida provocărilor din ultimii ani, continuăm să construim în Republica Moldova un stat pentru oameni”, a remarcat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a mai punctat că drepturile și obligațiile cetățeanului Republicii Moldova amintesc despre faptul că facem parte dintr-o comunitate în care binele fiecăruia depinde de binele comun. „Acestea ne învață că e important să ne respectăm reciproc dacă vrem să trăim în pace și bună înțelegere. Să cunoaștem și să respectăm Constituția, apreciind oportunitatea de a fi liberi și egali în fața legii. E contractul nostru social - e strîngerea de mînă care ne inspiră să construim un viitor comun mai bun pentru următoarele generații de moldoveni”, a notat Președinta Maia Sandu.

1
0
0
2
29

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав