X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4150

Maia Sandu a transmis un mesaj participanților la Gala Premiilor Europene pentru Societatea Civilă

6 sep. 07:15   Politică
15 ore in urma 2004 0

Șeful Cabinetului Președintei Maia Sandu, Adrian Băluțel, a participat la Gala Premiilor Europene pentru Societatea Civilă, unde, din numele Președintei, a mulțumit oamenilor care dedică timp și efort pentru a contribui la îmbunătățirea vieții în țara noastră.

„Fiecare proiect, fiecare inițiativă - fie că vorbim de formarea de viitori lideri, de antreprenoriatul social, de hub-uri de business, de adăpostirea femeilor și copiilor abuzați, de eficiența energetică și gestionarea efectelor schimbărilor climatice sau de combaterea minciunilor și falsurilor - ne ajută să fim o țară mai liberă, mai sigură și mai solidară”, se arată în mesajul șefei statului, transmis de Adrian Băluțel.

În discursul Președintei se subliniază că democrația noastră se poate dezvolta doar dacă vom avea, în continuare, o societate civilă puternică și activă, care să fie un partener - inclusiv critic - al instituțiilor statului. Președinta Maia Sandu mulțumește țărilor și organizațiilor internaționale care sprijină sectorul neguvernamental și tuturor celor care se implică și le pasă.

3
2
0
1
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав