X 
Cutremure stiri: 500

Ivan Diacov despre posibila înfrîngere a Maiei Sandu: „Ne așteaptă un nou 7 aprilie în octombrie 2024 ?”

16 sep. 14:59   Politică
11 ore in urma 4311 0

Fostul procuror șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, își exprimă îngrijorările cu privire la alegerile prezidențiale din 2024 și la posibilele consecințe în cazul unei înfrîngeri a Președintei Maia Sandu.

Diacov sugerează că un nou „7 Aprilie” ar putea avea loc în octombrie 2024 și face referire la o analiză recentă realizată de jurnalista Natalia Morari, în care aceasta arată că „alegătorul nu mai crede promisiunilor minciunoase ale M. Sandu-PAS” și că există șanse reale ca un alt președinte să fie ales.

El menționează posibilitatea foarte mare ca Alexandr Stoianoglo să devină noul președinte.

În postare, el întreabă ce se pregătește în cazul în care Maia Sandu pierde alegerile, evocînd posibilitatea unei reacții orchestrate sub pretextul că „propagandiștii ruși și agenții GRU și FSB cu susținerea ambasadei ruse i-au furat alegerile.”

"Zilele acestea presa națională și cea internațională ne-a anunțat,că în R.Moldova a fost numit un nou ambasador, Oleg Ozerov. Ni se spune,că acesta a activat anterior preponderent în state cu regimuri dictoriale din Africa, că are o pregătire de DIVERSIONIST, precum,că a participat la acțiuni de organizare a unor rebeliuni în alte state împreună cu controversatul terorist rus Prigojin. Aceste informații vin și de la Taras Berezoveț, jurnalist, blogger, maior în armata ucraineană, care face trimitere directă la informațiile difuzate în acest sens de către Departamentul de Stat SUA. Stimați prieteni! Mă întreb și vă întreb,ce ni se pregătește în cazul, dacă Maia Sandu pierde alegerile? De ce președinta M.Sandu a acceptat candidatura controversatului O. Ozerov la funcția de ambasador al Rusiei , dacă știe că este un diversionist profesionist și un adept al "lumii ruse"? Să admitem,că n-a fost informată (fapt negat de ministrul MAE d.Popșoi), atunci de ce nu-l declară "Persona NON grata", după cum recomandă practica internațională și fostul ambasador Iu.Reniță?", se întreabă Diacov


Diacov menționează și alte declarații ale unor figuri publice, cum ar fi Renato Usatîi, care a promis să scoată lumea în stradă în cazul în care Maia Sandu pierde alegerile, precum și oligarhul fugar Ilan Șor, care a declarat că adepții lui vor ieși la protest. În contextul acestor evenimente, el exprimă temeri cu privire la o posibilă „răscoală periculoasă” în Republica Moldova.

"Oare Maia Sandu, fiind susținută de serviciile secrete ale SUA, de agenții soroși în R.Moldova oare nu ne pregătește un nou "7 Aprilie", sub pretextul, precum că propagandiștii ruși și agenții GRU și FSB cu susținerea ambasadei ruse i-au furat alegerile? Eu personal sînt foarte îngrijorat de faptul,că președintele M.Sandu tace și nu reacționează la informațiile despre ambasadorul rus O. Ozerov...

Ni se pregătește o surpriză neplăcută, o "răscoală" periculoasă!

Dă Doamne să greșesc!" a conchis Ivan Diacov.

De menționat că redacția portalului Noi.md a studiat biografia diplomatului rus Oleg Ozerov, care a fost numit în calitate de nou Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova din 10 septembrie 2024, și nu a văzut în ea nimic din ceea ce a afirmat Ivan Diacov și alții. În „puncte fierbinți” a servit cu mult timp înainte ca țările în cauză să devină fierbinți, și nu ca urmare a acțiunilor Rusiei. Singurul lucru neobișnuit este că, în calitate de diplomat, scrie poezii și cărți, dar nimic nu indică faptul că este un sabotor profesionist și agent de informații.

34
7
0
1
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав