X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1454

Iurie Roșca: "Misiunea lui Orban ar putea ajuta la oprirea războiului"

14 iul. 12:00   Politică
2904 1

Misiunea de menținere a păcii desfășurată recent de premierul Ungariei, Viktor Orban, la inițiativa unui grup de oameni puternici, ar putea contribui la încetarea războiului din Ucraina.

O astfel de opinie a exprimat analistul și publicistul, fost vicepreședinte al Parlamentului, Iurie Roșca, în cadrul emisiunii "Главное" de la TVC-21, relatează Noi.md.
El a mărturisit că în ultimele zile se simțit mai liniștit cînd a văzut ce misiune i-au propus premierului Ungariei, Viktor Orban, marile puteri ale limii.
"Bineînțeles, noi cu toții înțelegem că el nu de bunăvoie fuge încolo și încoace: Kiev - Moscova - Beijing. Presupun că poate foarte curînd acest război se va încheia. Sper foarte mult că unii lideri ai politicii mondiale, care întotdeauna concurează între ei, au ajuns cumva la un anumit punct, încît au decis să oprească războiul", a declarat Iurie Roșca.
În același timp, el nu a exclus faptul că pacea în Ucraina ar putea veni după modelul relațiilor dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud sau Ucraina ar putea deveni a doua Hazaria.
26
0
0
2
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?