X 
Cutremure stiri: 504

Ion Chicu: Pentru a nu vă treziți cu sechestre pe bunuri, verificați-vă situația juridică la CNAM ! ©

8 oct. 16:53   Politică
2 ore in urma 1829 0

Diaspora este bună de plată. Doar în anul 2024 în mun. Chișinău au fost pronunțate circa 200 de hotărâri judecătorești privind încasarea costului poliței de asigurare medicală obligatorie pentru anii 2021-2023 și a penalităților de întârziere, scrie liderul PDCM, Ion Chicu.

Sumele se ridică la zeci de mii de lei. Alte sute de hotărâri judecătorești privind încasarea costului poliței de asigurare medicală obligatorie au fost pronunțate de instanțele judecătorești din toată țara.

Vicepreședintele PDCM, Fadei Nagacevschi scrie că majoritatea deciziilor de judecată au fost luate în lipsa persoanei, care ulterior se poate trezi cu sechestru pe bunurile proprii.

Notez, alte sute de hotărâri judecătorești privind încasarea costului poliței de asigurare medicală obligatorie au fost pronunțate de instanțele judecătorești din toată țara.

Atașez doar câteva hotărâri judecătorești.

Rog cetățenii să telefoneze la Compania Națională de Asigurări în Medicină și să concretizeze dacă nu au datorii !, mai îndeamnă Ion Chicu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

*Publicitate electorala / Partidul Politic "Partidul Dezvoltarii si Consolidarii Moldovei" , candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova Chicu Ion. Achitat conform contractului nr.1.04 din 04.10.2024, Mld Media SRL IDNO: 1003600012997

2
1
0
1
6

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав